ANAMORF

IntraOdiseea

Flăcări şi pârliţi

Lumea bine se hlizeşte, zilele astea, de „ezoterismele” cu care se fac iarăşi de râs soţii Geoană. Ăsta-i bancu’ la modă !

Numai că … se uită (dacă se va fi ştiut vreodată) de propensiunile spre ocultism ale fostei nomenclaturi, în general, şi-ale fostei (?) Securităţi, în special.

Ca şi naziştii, comuniştii aveau, în ciuda exoterismului ateu practicat, o sursă ezoterică surprinzător de zglobie.

Şi nu numai cei români. După „căderea comunismului”, Rusia a inundat lumea nu numai cu GAZPROM, miliardari de carton şi miliarde de spălat, ci şi cu o legiune întreagă de bioenergeticieni, parapsihologi, radiestezişti şi tot neamul lor.

Plus legendarium-ul aferent, cum că marele nostru vecin, după ce-a pierdut cursa înarmării la „Războiul Stelelor” iniţiat de Darth Reagan, s-a concentrat pe paranormal, şi-ncă cu rezultate stupefiante : oameni manipulaţi de la distanţă, prin diverse tipuri de radiaţii (a nu se confunda cu iradierea din apropiere, cu plutoniu !), fenomene meteo catastrofale (nu încălzirea globală, că aia-i numai de la americani !), produse prin diverse unde, tot felul de hipnoze şi telekinezării – ce mai, s-a vorbit de un adevărat răzbel „psihotronic”, care a înlocuit fostul război rece şi clasicul război cald.

Iar bieţii Geoană nu fac decât să fie, şi ei, „trendy”, dacă tot n-au putut, săracii, să ajungă, şi ei acolo, famelie prezidenţială, baremi preţ de-un mandat amărât !

Iar cine crede că ăsta e sfârşitul politic al prostănacului, poate să … se ia de mână cu el ! La PSD, compromiterea nu funcţionează, ca flăcările violet…

Dacă n-ai spirit, faci spirite !

2010/01/20 - Posted by | ANAMORF | , , , , , , , , , , , ,

4 comentarii

 1. Pai sa las un comentariu…cred ca din enumerarea asta ai uitat un alt mare utilizator al aceluiasi mare bio-cumsonumiel: don Basescu!

  Comentariu de Catalin | 2010/01/20

 2. O avea marinelu’ hibele lui, da’ în postura de guru ezoterist nu-l văd, de nici o culoare ! Nici măcar violet..

  Comentariu de ANAMORF | 2010/01/20

 3. Cine nu vede ca toata aiureala aswta este o manipulare nerusinata demarata
  de Hrebenciuc,este ori naiv,ori tampit,ori rau intentionat.

  Comentariu de ENIGMA | 2010/01/21

 4. Bun, că tipii de la „Ilaritatea” TV şi de la Antene au înghiţit-o pe nemestecate, era previzibil. E genul lor de găluşcă…

  Da’ ce te faci cu „ai noştri”, Revista 22 & Co. ? Ei de ce au luat-o de bună ?!

  Comentariu de ANAMORF | 2010/01/21


Sorry, the comment form is closed at this time.

%d blogeri au apreciat: